Waarom doe jij wat je doet?

Deze vraag werd mij gesteld in het kader van een heldere communicatie naar mijn klanten. Die vraag beantwoord ik graag.

Ik luister graag naar de verhalen en dromen van anderen. Ik denk graag mee over hoe ze hun dromen kunnen gaan verwezenlijken.

Hoe ik ze met mijn verhaal kan inspireren om ook een volgende stap te gaan zetten. Om nu écht te gaan doen wat hun hart ze vertelt. Ik geloof dat wanneer ieder mens gaat doen wat ze écht willen, de wereld een stuk mooier zal zijn. Dat iedereen in overvloed kan leven.

Ik wil graag persoonlijke en financiële vrijheid ervaren, zodat ik vrij ben om mijn eigen tijden te bepalen, zodat ik optimaal kan genieten van mijn gezin, familie en vrienden én mezelf kan blijven ontwikkelen. Wanneer ik vanuit mijn passie werk, voelt het niet als werken en door op tijd rust en ontspanning te zoeken, kan ik er ook weer voor anderen zijn.

 

Wat maakt mij dan uniek, is de volgende vraag die mij werd gesteld. 

Wanneer ik terugkijk op mijn leven, heb ik heel wat beren uit de weg mogen ruimen. De rode draad die er eigenlijk altijd was is het opruimen en organiseren van mijn leefomgeving. Vroeger thuis, op school, op het werk en zelfs nu in mijn gezin.

Als hooggevoelige kan ik me niet makkelijk concentreren of tot rust komen wanneer mijn omgeving een chaos is. Dan blijf ik veel te veel piekeren en malen en dan komt er niets uit mijn handen. Ook was het belangrijk dat ik ruimte in mijn hoofd en lichaam ging maken. Dit kon ik niet alleen en heb daar diverse hulp bij gekregen. Toen ik die ruimte in en om me heen voelde, lukte het om weer te gaan luisteren naar wat mijn hart mij te vertellen heeft.. Dit heeft ook geresulteerd in het feit dat ik eindelijk zwanger werd en mede door de komst van mijn zoontje is de Kracht van Opruimen nog duidelijker geworden. Lees hier het verhaal

Mijn hart vertelt

Mijn hart vertelde me laatst dat ik gevoelige, ambitieuze, (startende) ondernemers wil helpen met mijn ervaringen om de weg vrij te maken om jouw droom ook te kunnen gaan verwezenlijken. Om een omgeving te creëren waarin jouw innerlijke stem weer gehoord kan worden, zodat de volgende stappen die jij te zetten hebt weer helder worden.

De diverse omgevingen (op basis van de 7 chakra’s) waarin ik jou help ruimte te creëren zijn:

1.    Woon- en werkomgeving (spullen, sfeer en inrichting)

2.    Overzicht in financiën en paperassen

3.    Kracht in jezelf aanboren

4.    Webomgeving (websites bouwen en social media)

5.    Digitale bestanden en e-mail

6.    Hoofd leegmaken en mindset

7.    Energetisch en spiritueel

0.    Lichaam (blokkades)

 

Wat doe je en wat lever je dan?

Wat ik doe is doormiddel van het stellen van verhelderende vragen en het inzetten van mijn intuïtie helder krijgen wat jij nodig hebt om de weg naar jouw dromen vrij te maken. Ook gaan we aan de slag met het doorvoelen van emoties door het losmaken van spullen en taken die niet meer dienen. Hierdoor kan je lichamelijke blokkades opheffen en ontstaat er letterlijk rust, ruimte en overzicht in jouw omgeving, zodat jij jouw intuïtie weer om raad kunt vragen.

 

Maandag 12 september 2016 start ik met de 2e ronde van het Get Ready 4 Living Traject. Het 4-maanden traject waarin je rust, ruimte en overzicht gaat creëren en ervaren. Lees hier meer Later starten kan ook ;-)

In de tussentijd ben ik een online programma aan het ontwikkelen dat ik op 8 november 2016 wil gaan lanceren.

Tevens heb ik alles wat ik zelf heb en mijn klanten hebben ervaren samengebracht in het Ruimtecreatieschema. Een uniek schema dat je helpt bij het maken van keuzes over diverse aspecten van jouw leven. 

Het Ruimtecreatieschema kan je hier downloaden. 

Hiermee kan je alvast mee aan de slag. Loop je vast, dan help ik je graag verder om de weg naar het verwezenlijken van jouw dromen vrij te maken.

 

Liefs Esther

Related Posts

 

 

  

© 2010 - 2017 Ready 4 Living

 

Algemene voorwaarden

 

Esther Molewijk
Ferdinand Bolstraat 50
4907 MG Oosterhout
T: 06-13379926