Tijd om dag te zeggen

 

Lieve jij,

Voel jij je op dit moment geleefd door alles en iedereen om je heen?
Voel jij dat er meer in je zit dan er nu uit komt?
Voel jij diep van binnen dat je leven anders mag en kan?
Voel en ervaar jij de wereld anders dan anderen?
Voel jij dat jij NU rust en ruimte nodig hebt?
Voel jij ook dat het tijd is om afscheid te nemen van de oude jij?

 

Ook ik heb de afgelopen tijd afscheid mogen nemen van mijn oude ik, om zo te kunnen ontdekken wat ik voor de wereld mag en kan betekenen, wat ik zo diep van binnen al voelde.

 

Jouw eigen ruimte innemen!


Wat ik in ieder geval heb ontdekt is dat het zo nodig is om weer in verbinding met jezelf te komen. Door eens stil te staan bij welke ruimte jij inneemt in jouw leven, binnen je gezin, in je werk en in jouw directe omgeving!

We razen vaak maar door en worden geleefd door alledaagse zaken. Hoe is het voor jou om eens stil te staan bij wat jij heel graag wilt? Wat zou jij anders willen? Wat kan jij daar nu al aan doen?

Het is tijd om zelf het heft in eigen handen te nemen. Om te gaan staan voor wie jij bent en je leven in te richten zoals jij dat wilt.

Weet je dat je leven maakbaar is. Dat je mag omarmen wie je bent, met al je leuke en minder leuke kanten. Met al je angsten en dromen. Dat alles wat je hebt meegemaakt en om je heen hebt verzameld nodig was om te zijn wie je nu bent. Dat je bijvoorbeeld van je passie je werk kunt maken..


Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor jou!

 

Ik ga je laten zien en ervaren wat jij werkelijk in het leven zou willen. Om zo vanuit liefde en voelen, je innerlijke manifestatiekracht te vinden. Tijdens een wandeling in de natuur tune ik in op jouw energie met mijn spirituele gaven en stel je de vragen die ik doorkrijg. Op deze manier kom jij in contact met jouw authentieke zelf en diepste dromen. Wat er dan gebeurd is vaak magisch en daarom lastig te omschrijven.

 

We gaan kijken wat jou tegenhoudt om jouw hartsverlangen te volgen. Hierbij geef ik je nieuwe inzichten en de juiste focus om de volgende stap daadwerkelijk te gaan zetten om jouw droomleven te manifesteren.

 

Ben jij klaar voor de volgende stap?


Hoe zou het voor je zijn wanneer je afscheid kan nemen en kan zeggen:

Dag geleefde jij
Dag kleingehouden jij
Dag schuldige jij
Dag angstige jij
Dag gepijnigde jij
Dag twijfelende jij
Dag gekwelde jij
Dag zielige jij
Dag oude jij


Wil je samen met mij kijken naar wat jij werkelijk in het leven zou willen en afscheid nemen van de oude jij en de nieuwe jij te omarmen?

Boek dan nu een Ruimte Creatie Wandeling en dan gaan we samen op pad. 1 op 1 aandacht voor jou en jouw angsten, dromen en verlangens.

Ter introductie bied ik je deze wandeling aan voor maar 55 euro voor een intense sessie van 1,5 uur in de prachtige omgeving van Oosterhout NB.

Ben jij klaar voor verandering? Gun jezelf dan jouw eigen ruimte en manifesteer jouw droomleven!

Stuur me even een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan maken we gauw een afspraak en gaan we samen op pad.

Liefs Esther

Related Posts

 

 

  

© 2010 - 2017 Ready 4 Living

 

Algemene voorwaarden

 

Esther Molewijk
Ferdinand Bolstraat 50
4907 MG Oosterhout
T: 06-13379926