Manifesteren. Euhm... wat zeg je nou?


Vorig jaar 11 november was het Spirit Business Event
. Ik voelde mij daar heel erg toe aangetrokken, maar wist echt niet wat me te wachten stond. Ik ben een ondernemer, maar of ik ook echt spiritueel was/ben? 

Ik kreeg tijdens het Event niet alleen ondernemers tips, maar ze hadden het ook over leven in overvloed en manifesteren, euhm....wat zeg je nou?

 
Sinds die tijd staat mijn leven op zijn kop. Ik kwam met heel veel gelijkgestemde ondernemers in contact. Mannen en vrouwen die de een missie hebben om de wereld mooier te maken.
Ieder op zijn of haar eigen manier dragen ze bij om hun klanten dichter bij hunzelf te brengen en te gaan leven vanuit het hart en in overvloed.
 

Hier voel ik me voor het eerst écht thuis.

Toen ik in 2012 startte als zeer praktisch ingestelde, maar hoogsensitieve, Opruimcoach, hielp ik particulieren en zelfstandig ondernemers bij het letterlijk opruimen van hun leef- en werkomgeving voor meer rust en focus.
 
Ik had wel in de gaten dat er altijd een onderliggend probleem was waardoor ze zich chaotisch en onrustig voelden.
Hoe meer ik vragen ging stellen, hoe meer ik erachter kwam dat er oude angsten, belemmerende gedachten en overtuigingen op een diepere laag zaten, die zich uitten in chaos, vermoeidheid en onrust.

"Ik stelde vragen die ik zelf niet verzon"

 
Ik merkte al gauw op dat ik vragen stelde, die ikzelf niet verzon.
Ik ging op onderzoek uit en kwam erachter dat deze vragen in mijn hoofd kwamen door mijn spirituele gaven. Dat ik helderhorend ben en dat ik door in te tunen / af te stemmen op de energie van mijn klant, deze vragen krijg van mijn innerlijke leiding.
 
Aan de hand de vragen die ik stelde werden mijn klanten zich bewust van zaken waarmee ze eigenlijk al heel lang worstelden. Door hiermee aan de slag te gaan, kwam er ook figuurlijk ruimte in hunzelf.
Die combinatie van het letterlijk en figuurlijk opruimen was voor mij een eye-opener. De resultaten waren verbluffend en ze manifesteerden zaken die we nooit hadden kunnen bedenken. Hun ogen gingen van dof naar glanzend, zaten veel beter in hun vel en ze waren krachtig geworden in het aangeven van hun grenzen.
 

"Ik fungeer als een spiegel en verwoord hetgeen jij niet meer weet"

Er ging een nieuwe wereld voor me open. Dit is dus wat ik altijd al deed. Ik was altijd al benieuwd naar wat een mens drijft. Wat iemand tegenhoudt om te doen wat hij/zij eigenlijk zou willen.
 
Ik haal jouw diepe verlangens naar boven. Dit in combinatie met mijn helderwetend en heldervoelendheid, fungeer ik als een spiegel en verwoord ik hetgeen jij niet meer weet, geheel in contact met jouw diepe weten.
 
Ik kijk naar wat jij nu heel praktisch nodig hebt om de volgende stap te zetten naar een leven dat jij diep van binnen wilt leiden. Denken in mogelijkheden, i.p.v. problemen. Denken in overvloed, i.p.v. tekorten.
 
Hoe jij jouw mooie unieke gaven en talenten kunt inzetten om een leven in overvloed te creëren. Doen wat je altijd al had willen doen en daar je geld mee verdienen! Hoe gaaf is dat?
Dat je kunt intunen op een hogere energiefrequentie, waardoor je alles naar je toetrekt, wat je nodig hebt om te kunnen doen wat je wilt doen!
Ik heb het manifesteren in het afgelopen jaar zelf mogen ervaren. Door mijn intuitie en hart te volgen, kreeg ik de juiste leermeesters en klanten op mijn pad, het geld naar me toe, de juiste situaties, om mijn leven te kunnen leiden als zelfstandig ondernemer.

"Manifesteren werkt echt"

Door te voelen wat juist is en te denken in oplossingen, heb ik al zoveel mooie, leuke en gave dingen kunnen manifesteren, wat ik nooit had gedacht dat dat mogelijk was. Ik vind het ondernemen nu niet meer lastig, moeilijk en zwaar, maar ervaar nu een enorme vrijheid en verwondering over alles wat maar mogelijk is. Hier geniet ik samen met mijn gezin enorm van en ik wil het jou ook laten ervaren!
Of je nu als hooggevoelige, "ondernemende" vrouw al een lopende praktijk hebt, wilt gaan starten als zelfstandig ondernemer of wilt ontdekken hoe jij je mooie gaven als werknemer kunt inzetten, ben je bij mij aan het juiste adres. 
 
Loop jij op dit moment even vast en voel jij nu zoals vele anderen dat het nu tijd is voor een volgende stap, neem dan contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13379926, dan help ik je graag op jouw pad naar vrijheid en overvloed.
Op 22 november geef ik ook de workshop Create Your Space for 2017, waarin ik je leer hoe jij jouw droomjaar kunt gaan manifesteren. Lees meer op: https://www.facebook.com/events/1693442374304491/ en geef je op.
 
Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor jou!
 
Liefs Esther
Ps. Wil jij nu al vast aan de slag om meer ruimte voor jezelf te creëren? Download dan nu mijn 20 praktische Ruimte Creatie Tips en/of Ruimte Creatie Schema op www.ready4living.nl/gratis

 

 

  

© 2010 - 2017 Ready 4 Living

 

Algemene voorwaarden

 

Esther Molewijk
Ferdinand Bolstraat 50
4907 MG Oosterhout
T: 06-13379926