Maak je onzichtbare zelf zichtbaar!

Het is het begin van de lente en vandaag is er weer een volle maan met een maansverduistering. 

Het is tijd om je ware zelf te gaan ontdekken. Tijd om jezelf zichtbaar te gaan maken, te gaan staan voor wie je echt bent! Tijd om die oude ballast van je af te schudden. Afscheid nemen van spullen, taken, relaties, blokkades, overtuigingen, angsten. Alles dat niet meer past bij wie je echt bent en waar jij voor staat!

 

Om mijzelf te kunnen laten zien, moest ik ook afscheid nemen van oude ballast. Zaken die mij veel te veel energie kosten, waarvan ik het spaans benauwd kreeg. Op het moment dat ik de knoop doorhakte en zei dat ik niet meer wilde doen, gierde de adrenaline door mijn lijf. Ik viel terug in mijn oude angsten. Bang voor de reacties. Nu ik het heb gedaan voel ik rust, ruimte en vrijheid. Vrijheid om te kiezen voor wie ik ben en wat ik nodig heb.

Ook al gebeurd op dit moment teveel in je leven. Zaken die je van je stuk kunnen brengen. Maar het zijn de lichtpuntjes en je doel die ervoor zorgen dat je kunt relativeren en dat je overeind blijft. En vooral dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn!!

De afgelopen weken waren voor mij werkelijk een rollercoaster.  Een zoontje met een aangeboren afwijking, waarmee we ziekenhuis in en uit hebben gelopen. Gelukkig wordt hij hier op korte termijn aan geholpen. Een miskraam in een zeer vroeg stadium (zeer wonderlijk dat ik spontaan zwanger werd zonder ICSI ;-)). Onze lieve hond Tybor van 13 jaar met spontaan een hele dikke poot en veel pijn, waarmee ze eigenlijk geen raad wisten. Door het juist handelen van 2 dierenartsen nu weer als een wonder op de been is. Het mogen geven van 2 toffe, inspirerende workshops en de organisatie van de Loslaatdag met een fijne collega. Vooral ook het voeren van hele mooie, diepgaande gesprekken over wie we zijn en wat we hier op de aarde mogen doen en hoe we dit met elkaar kunnen gaan uitdragen.

Mijn verlangen is om het onzichtbare zichtbaar te gaan maken.
Ik wil duidelijkheid scheppen in de chaos. Dat er letterlijk en energetisch ruimte wordt gecreëerd om weer te kunnen luisteren naar je innerlijke stem. Om jouw ware verlangens te (her)ontdekken en zichtbaar te gaan maken.

 

Wie ben jij en wat zijn jouw verlangens?

 

Related Posts

 

 

  

© 2010 - 2017 Ready 4 Living

 

Algemene voorwaarden

 

Esther Molewijk
Ferdinand Bolstraat 50
4907 MG Oosterhout
T: 06-13379926