De Kracht van Opruimen met je Hart

 
Ik heb het regelmatig over de Kracht van Opruimen en ruimte creëren voor jezelf en in jezelf. De kracht zit hem in het maken van keuzes met je hart i.p.v. je hoofd.
 
Ik heb als hooggevoelige zelf ervaren (en óók mijn klanten) dat wanneer je je leef- en werkomgeving gaat opruimen met je hart, er in en om je heen van alles positief veranderd. Je gaat lekkerder in je vel zitten, je voelt je rustiger, ontspannen, je ervaart je leven bewuster en er komen zelfs diep gekoesterde dromen uit!

 
Maar hoe weet je nu welke oude ballast jou tegen houdt?


Door te gaan voelen! Alles is energie en spullen hebben daarom ook energie en deze kan je voelen. Je geeft je spullen zelf een bepaalde lading. Positief of negatief. Het ene maakt je bijvoorbeeld verdrietig en het andere juist heel blij.

Wanneer we keuzes maken met ons hoofd, komen onze belemmerende overtuigingen en angsten boven water. Deze wil dat je vast blijft houden aan het oude. "Wie weet heb ik het ooit nog nodig" of "dat is zonde om weg te doen". Ons hart weet precies wat goed voor ons is op dit moment. Dus daar mag je op vertrouwen!


Door je te omringen met die spullen met een warme, positieve energie, maakt dat jij jouw leven een stuk positiever, krachtiger en fijner ervaart.

 
Voel jij je down, neerslachtig, chaotisch en uitgeblust? Ga dan eens voelen welke spullen jou tegenhouden om te stralen!
 
"Denk maar eens aan die overvolle zolder, die als het ware onbewust op je drukt."

Ontdek welke emoties er vrij komen, doorvoel deze emoties en bekijk waar ze vandaan komen. Doe dit bewust en maak jezelf vrij, zodat er meer ruimte en lucht komt in jou en voor jou! 

Al mijn kennis en ervaring over de Kracht van Opruimen heb ik in 1 schema samengevat!


Hét Ruimte Creatie Schema


En dit schema geef ik zomaar weg aan jou, zodat jij weer in contact komt met jezelf, zodat jij weer gaat stralen.
 
Dat gun ik namelijk iedereen!
 
Dus ga aan de slag met die overvolle kasten, bergingen, zolders en garages! Maak jezelf vrij!
 
Download het Ruimte Creatie Schema hier gratis! 


Liefs Esther

Related Posts

 

 

  

© 2010 - 2017 Ready 4 Living

 

Algemene voorwaarden

 

Esther Molewijk
Ferdinand Bolstraat 50
4907 MG Oosterhout
T: 06-13379926