Wil jij een fijne ruimte waarin je volledig jezelf kunt zijn?


Deze kaarten trok ik van de week.
Jeetje en wat zijn ze passend voor deze periode :-)

"Luister minder naar anderen"
"je hoeft niet naar magie te zoeken, de magie zit in jou"
"Create Space to receive the best"

Continue reading
364 Hits

Manifesteren. Euhm... wat zeg je nou?


Vorig jaar 11 november was het Spirit Business Event
. Ik voelde mij daar heel erg toe aangetrokken, maar wist echt niet wat me te wachten stond. Ik ben een ondernemer, maar of ik ook echt spiritueel was/ben? 

Ik kreeg tijdens het Event niet alleen ondernemers tips, maar ze hadden het ook over leven in overvloed en manifesteren, euhm....wat zeg je nou?

Continue reading
1284 Hits

Tijd om dag te zeggen

 

Lieve jij,

Voel jij je op dit moment geleefd door alles en iedereen om je heen?
Voel jij dat er meer in je zit dan er nu uit komt?
Voel jij diep van binnen dat je leven anders mag en kan?
Voel en ervaar jij de wereld anders dan anderen?
Voel jij dat jij NU rust en ruimte nodig hebt?
Voel jij ook dat het tijd is om afscheid te nemen van de oude jij?

Continue reading
1913 Hits

De Kracht van Opruimen met je Hart

 
Ik heb het regelmatig over de Kracht van Opruimen en ruimte creëren voor jezelf en in jezelf. De kracht zit hem in het maken van keuzes met je hart i.p.v. je hoofd.
 
Ik heb als hooggevoelige zelf ervaren (en óók mijn klanten) dat wanneer je je leef- en werkomgeving gaat opruimen met je hart, er in en om je heen van alles positief veranderd. Je gaat lekkerder in je vel zitten, je voelt je rustiger, ontspannen, je ervaart je leven bewuster en er komen zelfs diep gekoesterde dromen uit!
Continue reading
815 Hits

Waarom doe jij wat je doet?

Deze vraag werd mij gesteld in het kader van een heldere communicatie naar mijn klanten. Die vraag beantwoord ik graag.

Ik luister graag naar de verhalen en dromen van anderen. Ik denk graag mee over hoe ze hun dromen kunnen gaan verwezenlijken.

Continue reading
1110 Hits

Van chaos naar duidelijkheidJe kent vast wel die tijden dat je chaos in en om je heen ervaart.

Chaos in je omgeving
Chaos in je huis
Chaos op je werk
Chaos in je relaties
Chaos in je lichaam
Chaos in je hoofd

Deze chaos wordt vaak veroorzaakt door prikkels.

Continue reading
885 Hits

Maak je onzichtbare zelf zichtbaar!

Het is het begin van de lente en vandaag is er weer een volle maan met een maansverduistering. 

Het is tijd om je ware zelf te gaan ontdekken. Tijd om jezelf zichtbaar te gaan maken, te gaan staan voor wie je echt bent! Tijd om die oude ballast van je af te schudden. Afscheid nemen van spullen, taken, relaties, blokkades, overtuigingen, angsten. Alles dat niet meer past bij wie je echt bent en waar jij voor staat!

Continue reading
1015 Hits

Help, ik zie door de bomen het bos niet meer!

Je leefomgeving is een warboel en op een dag besluit je dat het niet langer zo kan. Je begint zeer fanatiek op diverse plaatsen tegelijkertijd alles ondersteboven te trekken. Meerdere zaken vragen tegelijkertijd je aandacht en zo beland je door diverse omstandigheden in een nog veel grotere chaos. Je voelt je moe, overprikkeld en nog ongelukkiger. Je hebt het idee dat je faalt en gaat twijfelen aan jezelf. Je denkt: dit komt nooit meer goed! 

Continue reading
1062 Hits

De kracht van opruimen: een interne dialoog

 

Opruimen kan soms best wel lastig zijn. Elk item dat je in je leven verzamelt zit namelijk met een onzichtbaar koordje aan je vast. Je neemt het je hele leven mee, totdat je de keuze maakt om het door te knippen. 

Wanneer je moeite hebt met het maken van deze keuzes, neem je je spullen echt je leven lang mee. Zo word je huis voller en voller en zal je een onzichtbaar spinnenweb aan koordjes met je meedragen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je zult struikelen. Struikelen in de zin van depressie, ziekte en stagnatie van persoonlijke groei.

Opruimen is in feite het doorknippen van deze koordjes. Koordjes die niet meer bij je leven en je dromen voor de toekomst passen.

Continue reading
1416 Hits

“Het Slaapkamer Debacle” De uitkomst van het kleine slaapkamer onderzoek!

De slaapkamer; mijn enige plek in huis waar ik echt tot rust kom. Gemiddeld breng je er van de 24 uur per dag gemiddeld 8 uur door. Slapend. Tenminste dat is de bedoeling. Slapen doe je in een bed, tenminste dat is het uitgangspunt van een bed. Je kunt er natuurlijk ook andere dingen in doen, maar daar kom ik verderop nog op terug.

Eerst even terug naar de basis. Een bed vind je meestal in een slaapkamer. Als we over een huis of woning praten, zorgen we meestal ook dat deze een ruimte bevat waar we dan een slaapkamer van maken. Deze slaapkamer bevat vaak naast het bed ook nog een hoop andere zaken die we eventueel makkelijk vinden om op dezelfde plaats te hebben.

Enquête

Recent was ik eigenlijk nieuwsgierig naar wat deze dingen voor jullie kunnen zijn.

Continue reading
1234 Hits

Hoe het Spirit Business Event mij op mijn pad heeft gebracht.

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen helpen om lekkerder te leven in een opgeruimde en gestructureerde leef- en werkomgeving. Alleen klopte er iets voor mijn gevoel nog niet. Ik stagneerde en ik zocht overal informatie, had al veel geld geïnvesteerd in VIP-dagen van verschillende businesscoaches, volgde webinars en nieuwsbrieven van diverse ondernemers om te kijken hoe ik het zou moeten aanpakken om te kunnen groeien. 

Op een gegeven moment zag ik een bericht voorbij komen van het Spirit Business Event op 11 en 12 november 2015. Mijn gevoel zei dat ik hier bij moest zijn. Waarom? Geen idee… Ik schreef me in en boekte een hotel. 

Continue reading
1138 Hits

Ontspannen in je eigen droomhuis. Jij kan dat ook!

Als (hoog)gevoelig persoon (HSP) kan het leven je overweldigen. Je moet van alles en er wordt aan alle kanten aan je getrokken. Door de vele prikkels die je (on)bewust binnen krijgt, kan je overprikkeld raken.

Continue reading
965 Hits

 

 

  

© 2010 - 2017 Ready 4 Living

 

Algemene voorwaarden

 

Esther Molewijk
Ferdinand Bolstraat 50
4907 MG Oosterhout
T: 06-13379926